A to je v dnešní době velká výhoda

Ale má to malý háček, celé roky se konaly rekreační dovolené jen v zahraničí a na vaši rodinnou chatu nějak nebyl čas. Jen nárazově na kontroly chaty, tak probíhaly vaše návštěvy. Kontroly spojené se sekáním trávy, ať si okolí nemyslí, že tam nikdo nepřebývá. To by potom nebyla nouze o neohlášené návštěvy. Takže nyní potřebujete odvézt do sběrného dvora hromady starých nepotřebných věcí a nábytku, udělat už velmi nutné opravy střechy a okapů, natřít plot. A je toho samozřejmě za ty roky nezájmu o údržbu opravdu hodně. Proto nyní máte potřebu nejen vše nepotřebné odvézt, ale také dovézt. Rodinnými vozidly to nezvládnete, tak jaké bude vaše řešení? Oslovte společnost dodávky půjčovna praha

dodávka bílá

Tam vám samozřejmě vyjdou vstříc. Oni se totiž u této společnosti specializují právě na pronájmy dodávek a přívěsů. A to nejen krátkodobě, ale také i dlouhodobě. Takže máte možnost dát do pořádku svou rekreační nemovitost, v klidu a poměrně rychle.

dodávka červená

Ale moc neváhejte, doba letních dovolených se blíží, a celá rodina se nemůže dočkat. Nemusíte mít obavy, všechny touto společností nabízené dodávky, jsou nejen v perfektním technickém stavu, ale také při vašem zapůjčení mají asistenci a to po celých 24 hodin. Každá dodávka z jejich vozového parku má také uzavřené všechna pojištění, díky výše uvedené asistenci je zajištěna, pokud by k tomu došlo, i oprava drobných defektů, jako je proražení pneumatik. A v případě nutnosti je zajištěný i odtah vozidla a je zde možná i asistence řidiče. Ostatně i pro vaše potřeby je zde možnost mít poskytnutého řidiče profesionála. A to není všechno, vaše rodinná vozidla můžete během zapůjčení dodávky ponechat v oploceném areálu společnosti. Také si můžete zapůjčit nákladní vozík i s rezervou, který má i krycí plachtu, takže se ještě více rozšíří prostory na stěhování, které se tak podstatně urychlí.