Co je typické pro tekuté tapety na stěnu

Jsou nádherně barevné – svět barev je natolik pestrý, že je až s podivem, jak mohou neustále chrlit výrobci nábytku a dalšího spotřebního zboží výtvory v barvách šedé, tmavě modré, hnědé, tmavě zelené nebo černé. Vždyť se tím zbytečně ochuzujeme o pastelové barvy, které také působí na naši auru a psychickou pohodu. Tmavá navíc stahuje energii, okrádá vás o ni a můžete se v takovém prostředí pak cítit stísněně. Dejte barvám více volný průchod a využijte k tomu třeba i tekutých tapet, které vám doma mohou navodit skutečně pohodovou atmosféru.

tekuté tapety

Vzory působí až luxusně – u mnoha typů tekutých tapet lze říci, že jsou až luxusní, a že místnost neuvěřitelně oživí. Můžete se o tom snadno přesvědčit i na některých zveřejněných fotkách na webových stránkách. Záleží pochopitelně na osobním vkusu a schopnosti kombinovat a ladit barvy, ovšem někdy člověk přímo žasne, co se s nimi dá vykouzlit. Jsou nesmírně dekorativní, živé, výrazné, a ze svého příbytku můžete vytvořit prostředí, které by vám mohl v dobrém slova smyslu závidět i majitel honosného zámku.

barevná tekutá tapeta na stěně

Něco pro kreativní jedince – kdo z vás miluje kreativitu a rád vytváří kolem sebe něco hezkého, ten si určitě přijde na své. Cena tekutých tapet na stěnu je sice vyšší, ale není astronomická a neznamená, že budou tyto výrobky lidem běžně nedostupné. Můžete s nimi vytvářet různé obrazce a motivy a inspirovat se již hotovými projekty, které jsou na Internetu dostupné z fotek.

Je to přírodní záležitost – žádná syntetická chemická ředidla, barvy, pojiva a další chemické přísady, jejichž toxicita by ohrožovala vaše zdraví. Tekuté https://nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ/products/2001013201994 tapety se vyrábí hlavně z celulózy, do které se přidávají různé přírodní složky, např. hedvábí, bavlna a slída. Povrch stěny po aplikaci pak lépe pohlcuje okolní zvuk a působí jako tepelný izolant, čímž déle udrží teplo ve vytápěné místnosti.