Zahrajte si na floristku a oblažte srdce své milé

Dáma vašeho srdce má narozeniny anebo se chystáte potěšit vaši maminku květinovým dárkem ke Dni matek? Pak pro vás máme výtečný tip na dárkové balení květin. Využijte služeb floristky anebo si na floristku zahrajte vy sami, potažmo vaše manželky či sestry. Ale i leckterý muž si dokáže poradit s touto pěknou výzdobou.

tašky srdce

Jako velmi praktický dárek považujeme flower box, který je dostupný v různých velikostech a barevném provedení. Máte na výběr a rozhodování mezi různými druhy. Bude se vám více líbit bílá sametová dárková krabička v neutrální bílé barvě, ke které se hodí jakékoliv barevné květiny či květiny ton v tonu? Anebo box v bordó barvě, který se hodí jak pro živé květiny, tak i pro umělé. Anebo byste raději dali své živé květiny pro předání do papírové vázy, což takto stylově ještě vaší manželce či mamince nikdo nepřál? A toto muži určitě svedou! Stačí si jen ten pravý flower box objednat a během chvilky máte zamluvený dárek, který překvapí obdarovaného svou naprostou originalitou. Vaše ženy jsou „zvyklé“ na to, že jim ke každé příležitosti anebo „jen“ k narozeninám věnujte kytici? Pak změňte tento zvyk a zabalte či umístěte kytici do pěkného flower boxu tak, aby k sobě vzájemně ladily.

Vybírejte elegantní jednobarevný pro pestrobarevné květy. Jste duší romantik? Pak na vás čeká papírová taška ověnčená červenými srdíčky. Vaše milá bude zaručeně potěšena, když nalezne své oblíbené květiny v dárkové papírové taštičce plnou srdíček! Pokud hodláte zvýšit kalibr, pak si rovnou objednejte flower červený box s uchy ve tvaru srdce. Pro úplnost udáváme, že délka téhle taštičky je dvacet čtyři centimetrů, šířka osm a půl centimetru a výška celých dvacet dva centimetrů.

dárková krabice

Máme na skladu i přímo krabice ve tvaru srdce s poklopem, takže své překvapení můžete vložit dovnitř a vaše milá se k němu může postupně pomalu propracovat.