Síla letáků

Při letošním průzkumu bylo zjištěno, že 30 % všech nákupů je ovlivněno letáky. Tedy i přesto, že se setkáváme s tím, že lidé si vylepují na poštovní schránky oznámení o tom, že si nepřejí  letáky vhazovat, je zcela jisté, že mnoho zákazníků je využívá jako orientaci v cenách a rozhoduje se podle nich, které zboží si zakoupí. Nevyužíváte tuto službu a vyhazujete letáky?
štos novin
Možná je to škoda, protože Vám dávají šanci ušetřit nemalé peníze za nákupy, za které se z domácího rozpočtu utrácí nejvíce. Když jde zboží do slevy, můžete si zakoupit i takovou věc, kterou byste si za původní cenu nepořídili.
 
ZA POTRAVINY VYDÁVÁME NEJVĚTŠÍ SUMU
Většina zákazníků využívá k nákupu potravin více potravinových řetězců. A to právě díky letákům, v kterých je uvedeno akční zboží, jenž je do obchodů přiláká.

V kterých supermarketech nejčastěji podle reklamních letáků nakupujeme?
·         Lídl
·         Kaufland
·         Globus
·         Tesco
·         Hypermarket a supermarket Albert
·         Penny Market
 
JEDNODUCHÁ A SPOLEHLIVÁ SLUŽBA?
Nechodí Vám letáky spolehlivě a Vy se tak nemůžete včas dozvědět důležité informace o slevách ve Vašem oblíbeném supermarketu? I když tato služba vypadá, že musí fungovat spolehlivě, i přesto se stane, že doručovatel onemocní nebo vypadne a není možné jej rychle nahradit. Přece jen nejde o nejlépe placenou službu, a tak se společnosti neustále potýkají s nedostatkem kvalitních doručovatelů, kteří pracují formou brigády.
 ohnuté noviny
NECHCETE PŘIJÍT O OBROVSKÉ MNOŽSTVÍ PRODUKTŮ ZA ZAJÍMAVÉ CENY?
Můžete si nastavit zasílání letáků do své emailové schránky a místo tištěné verze si tak prohlédnete leták v elektronické podobě a vždy včas. Většina potravinových řetězců již tuto službu umožňuje, Vy se pouze přihlásíte na jejich stránkách k odběru newsletteru. Letáky si můžete nejen zobrazit online, ale dokonce i stáhnout ve formátu PDF a vytisknout.