Specialista na všechno, aneb když nám není pomoci

Kdo by dnes cokoliv dělal bez nějakého specialisty, který na to studoval tři roky nějaký vážený a prestižní obor na jedné z nejlepších univerzit v Plzni nebo na soukromé škole někde v zahraničí? Jak vůbec můžete čemukoliv, co se rozhodnete dělat, tak ublížit, že byste vy sami přiložili ruku k dílu a zapojili hlavu? Vždycky je sázka na jistotu, pokud si zaplatíte odborníka, který vám se vším poradí, všechno udělá, všechno vymyslí a vy jenom budete sedět a bavit se. Kdo nerad dělá rukama, je nemůže si nechat uniknout možnost, aby za něj dělal někdo jiný.
podnikatelský nápad.jpg

V interiéru je odbornosti třeba

Něco tak kruciálního jako interiér vašeho domu nemůže být nechán bez povšimnutí odborného oka stylisty, který okamžitě řekne, co se kde hodí a co se kde nehodí. Potřebujete přesně vědět, který typ šatních skříněk známých ze školského prostředí se vám bude hodit nebo který botník namalovat na hnědo, aby odrážel pocity z perného dne.
znamení úspěchu.jpg
A to ani nemluvíme o geopatogenních zónách a pohybech s kameny a krystaly, abyste měli nejen slazené všechno barevně a stylově, ale abyste to umístili na správná místa, protože každý ví, že jakmile se spí v nějakém tom špatném koutě se špatnou energií světa, je zle. To je pak člověk hned nemocný a vůbec to stojí všechno za prd.
malíř obrazů.jpg

Levné služby pro každého

Myslíte si, že vyhodit pár tisíc za takového specialistu je zbytečná útrata? Vůbec ne, protože taková investice se vám poté vrátí milionkrát. A to nemluvíme ani o tom, jak moc dobře se budete bavit, protože někteří i znají nějaké vtipy. Samozřejmě, můžete si zařídit odborníka univerzálního, ale vždycky je lepší, pokud máte odborníka na kuchyňskou linku, na pračky, na šatní skříně, na postel. Protože přeci každý ví něco a všichni dohromady uděláme víc, no ne? Hlavně se člověk nesmí stydět, dneska není pomoc odborníka žádná ostuda.